Huidirritatie, jeuk, rode vlekken en bultjes door stress?

Je kent het misschien wel, heb je net een belangrijke afspraak, sollicitatiegesprek of presentatie, krijg je allemaal rode vlekken in je nek, hals en in gezicht. Niet iets waar je op dat moment op zit te wachten, de stressvlekken laten de buitenwereld zien dat je nerveus bent en dat wil je niet. 

Lees meer »

Zorgt suiker voor huidveroudering?

Misschien heb je er nog nooit van gehoord maar glycatie is het versuikeringsproces in je huid. En dit kan bijdragen aan huidveroudering. Hoe dat precies werkt? Laten we bij het begin beginnen.Glycatie

Lees meer »

3x gezonde smoothies

Op het afgelopen Summer Event waren er drie soorten smoothies die je kon proeven in combinatie met de voedingssupplementen van ScKIN Nutrition. Hier kan je de recepten terug vinden. Vooral de Get Your Best Skin Ever was een favoriet op deze dag! Ga je ze zelf ook maken?

Lees meer »

Terugblik op het UNIEK Summer Event

Op 27 augustus 2022 vond weer het UNIEK Summer Event plaats in de tuin van de salon. Een heerlijke dag vol ontspanning, gezonde hapjes & drankjes, je favoriete & nieuwe producten. Bekijk hier de foto's van deze dag. Was je erbij? Wil je dan een reactie achterlaten?

Lees meer »