Ik ben Vera, jouw huidexpert, en sinds 2014 run ik mijn eigen salon. Een salon waar je als klant op nummer 1 staat. Jouw wens is het belangrijkste en daar help ik graag bij. Samen gaan we stap voor stap voor maximaal resultaat. 

Naast mijn diploma allround schoonheidsspecialist volg ik elk jaar diverse opleidingen op het gebied van huidverbetering en voeding. 

Ik ben van mijn mening dat een mooi en gezonde huid van binnenuit komt. Daarom werk ik volgens een totaal aanpak en neem ik altijd de leefstijl mee om resultaat te behalen. 

Dit in combinatie met intensieve behandelingen en het gebruik van producten voor thuis zorgen samen voor maximale huidverbetering. 

Geen behandeling zal hetzelfde zijn. Iedere huid is UNIEK en verdient daarom altijd een passende behandeling, afgestemd op jouw huidwens en/of doel. 

 

Mijn favoriete merken

De huid verbeteren is mijn doel maar daarnaast is ontspanning en een momentje voor jezelf ook erg belangrijk. Om dit beide te kunnen behalen heb ik met zorg de volgende merken in de salon staan:

Cenzaa Nederland, MILU & ScKIN Nutrition
Deze merken komen allemaal van Nederlandse bodem en zijn met zorg ontwikkeld met respect voor mens, dier en milieu. 

 

Recent afgeronde opleidingen en trainingen:

Natural Face Lifting (Niveau 1 t/m 5 - 2022)

Microneedling met de Dermapen (Expert / Cosmedical - 2022)

Diamond Touch Expert (2021)

DNA Skinresearch (2021)

Foodceuticals & Foodlab Academy (2019 & 2021)

Derma Peel Expert (2019)

 

Ik kijk er naar uit om samen met jou te werken aan een stralende, energieke en gezonde toekomst. Zowel aan de binnen als buitenkant. 

Zie ik jou snel? Plan je First Date via de online agenda!